Blog over projecten van Bjorn Ravensbergen

Blog

05/04/2021

(InputOutput)

External Lights Connected!

Ik heb gewerkt aan het connecten van LEDs aan mijn Arduino. Hiervoor heb ik het oude script herschreven met meer tijdelijke keybinds (Foto 1). Alle drie de lampjes hebben 2 keybinds nu die tegen de arduino zegt: "zet lampje 1 aan of zet lampje 1 uit". En vanaf daar zou het niet heel moeilijk moeten zijn om dit te linken aan de puzzels

Als team zijn wij ook druk bezig geweest. Patryk is vooral bezig geweest met het de VR setup, zoals Grabbing en Teleport. Terwijl Diego erg druk bezig geweest is met het maken van verschillende puzzels waarbij ik probeer zoveel mogelijk probeer bij te springen (Foto 2). Dus eigenlijk zitten we op de afronding van ons project en kan ik mij weer iets meer richten op het maken van art en meer eigen projecten.

24/03/2021

(InputOutput)

Arduino Werkt!

Ik heb gewerkt aan het connecten van mijn arduino aan mijn Unity. Hiervoor heb ik een script (Foto 1) geschreven die de built in light van de arduino aan en uit kan zetten. Ook heb ik ervoor gezorgd dat de scene werkt met de VR headset, want ik had het script eerst met keybinds geschreven.

Ook hebben wij als team nog wat aanpassingen gedaan aan de Escape Room scene (Foto 2) zoals objecten plaatsen & lichtknop verplaatsen. Als volgende taak op het lijstje staat het connecten van meerdere LED lampjes en het toevoegen van de puzzels. Ik zelf ga focussen op de arduino en de lampjes en Diego en Patryk gaan zich focussen op het toevoegen van de puzzels.